Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.09 secunde)
Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
(Fac aceasta declaratie la indemnul unor prieteni care mi-au atras atentia ca adevarul are obiceiul sa iasa ca uleiul la suprafata doar daca se oboseste careva sa-l formuleze.) Politica este prin definitie locul compromisului. ... Este nevoie de cunoastere sa sesizezi limita si de caracter pentru a spune:
Adevarul : ... "Coincidenta" prezentei sefilor spionilor din Rusia si SUA, concomitent, in Romania, tradusa de specialisti In decursul a numai doua zile, Romania a fost vizitata atat de seful spionajului rusesc, Nikolai Patrusev, cat si de directorul CIA, John Brennan.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi ca daca se va pune problema candidaturii sale la presedintie "peste luni de zile" va hotari la momentul respectiv ce decizie va lua. ... Am spus intotdeauna ca am de dus ceea ce am de dus in spate.
Parerea-mi despre Mihai Razvan Ungureanu e de mult formata, uscata, intarita, a strans si pulbere fina de praf de cand e la odihna, in raftul potrivit. Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. ... A fost un fel de sacrificiu personal cel facut de Ghita, cu rolul de a deschide perspectiva partidului. ... Exista un respect pe care oamenii il au fata de fondatorul partidului.
Voi contesta ordonanta procurorului Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca va contesta ordonanta procurorului in cazul sau. ... - Ma consider nevinovat de acuzatiile care mi-au fost aduse.
- Este un moment dificil pentru mine personal si politic, am trecut peste multe de acest gen si voi trece in continuare. Am o datorie de resonsabilitate pe care inteleg sa o exercit in conformitate cu mandatul pe care l-am primit in urma alegerilor din 2012 si din partea Parlamentului.
Atunci cand, in 2007, reducerea numarului de parlamentari era solutie pentru orice - de la cresterea economica, la pacea in Orientul Mijlociu - m-am opus, caci democratia reprezentativa are niste reguli de functionare; ... Am observat, de atunci incoace, ca nici sustinatorii ei nu si-au schimbat-o;
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Finantatorul clubului Steaua a declarat ieri ca, in urma unei vizite pe care a facut-o la Sectia Parchetelor Militare, a aflat ca procurorii au dat NUP in cazul schimbului de terenuri cu MApN.
Afacerile cu terenuri - o poveste mereu de actualitate. Interesant este faptul ca de fiecare data istorioara este usor modificata, dar lucrurile stau cam in acelasi mod: oameni care nu au unde sa locuiasca si se izbesc de "marele zid" al autoritatilor, prin care greu se poate patrunde.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
'Balciul televizat generat de deshumarea sotilor Ceausescu a produs niste momente de un comic grotesc. ... La discutia din studio a participat prin telefon si redactorul-sef de la Adevarul, Grigore Cartianu.
'Contactat telefonic de reporterii "Adevarul de Seara", directorul Departamentului Film de la TVR, Cristian Tabara sustine ca nu are nicio implicatie in acest caz si ca nu a fost citat de niciun organ de cercetare penala pana acum. El a aflat de acest caz din presa.
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. Fiscul a constatat ca acesta are datorii de milioane de euro la stat. Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul. El trebuie sa achite aproximativ 3,4 milioane de euro.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Adevarul titreaza: ... Autoritatile vor ca de la anul sa scoata la suprafata proprietatile neimpozitate ale celor cu averi semnificative. Expertii fiscali vad sanse slabe de reusita si o serie de procese cu statul.
Si in 2011, noile reglementari vor deschide in urma lor un intreg sir de scumpiri. Data de 1 ianuarie 2011 este prevazuta ca termen de intrare in vigoare a unei lungi serii de reglementari, legi si acte normative.
google-analytics.com